Medverkande teatergrupper

TEATERGRUPPER:

CIA DI THEATRO FASE 3, Londrina, Brasilien: Tidlös teatergrupp med sin ensamble med skådespelare över 70 år. Spelar föreställningarna och ger workshops:

PARA DORES FEMININAS: Ett porträtt av två siamesiska tvillingar och deras separation. På ålderns höst blir det lika viktigt att glömma som att minnas.

= EQUAL: Världens kortaste pjäs som spelas endast för dig i världens minsta blackbox. Möt en väv av minnen och kvinnlig smärta under tre minuter.

LITTLE BOXES – CIA DE THEATRO FASE 3: Small Boxes är en workshop om äldres berättelser på scen som ges av den brasilianska gruppen Cia de Theatro Fase 3. Här ges du möjlighet att ta dig in i de äldres berättelser och värld.

OBS! Begränsat antal platser till denna workshop. Biljetter till denna workshop kostar 250 kr Boka platser på:

http://www.kulturcentralen.nu

TEATER INTERAKT, Lund, Sverige; Initiativtagare till festivalen. Skapar konstnärliga möten om samhällsfrågor mellan länder och människor. Spelar föreställningen:

RYMDEN EMELLAN: En föreställning om åldrande och förlusten av sitt jag. Här ifrågasätts samhället vi byggt upp för att åldras i.

STATSTEATERN, Malmö, Sverige: En samhällshyllande teatergrupp. Spelar föreställningen:

ETT SKRÄCKSCENARIO: Att bli gammal är ett skräckscenario, eller? Det frågar sig den gamla tanten, Frisette i denna komiska hyllning av ålderdomen.

TEATER ALEGRIA, Karlskrona, Sverige: En teater med mottot att ett gott skratt förlänger livet. Spelar föreställningen:

DET VAR DANS BORTI VÄGEN: En nostalgitripp till tiden Åsa-Nisse gick på matiné för 75 öre. Möt de allra vackraste minnena från dansbanan i en musikal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s